İZMİR / MENDERES - Sancaklı Ahmetçik İlkokulu

Sancaklı Ahmetçik İlkokulu

Sancaklı Mahallesi No3 MENDERES/İZMİR
Vizyon
Türk Mili Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; bilgi ve teknoloji çağının imkanlarından yararlandırmak, bir üst kuruma yönlendirmek, kendisine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda öğrencilerimize: Bilgiyi edinme yollarını, tüm teknolojik imkanlardan nasıl yararlanacaklarını ve nasıl kullanacaklarını göstermek, Demoratik bir yönetim anlayışıyla harket ederek öğrencilerin yönetime katılımını sağlamak, Kendilerine değer verildiğini hissettirmek, Paylaşmayı, uzlaşmayı ,bilgi edinmeyi, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve karşılıklı etkileşmeyi öğretmek.
Başlama:09:00 Bitiş:14:40
SOBALI
Ulaşım
Köyümüze İzmir Büyükşehir Belediye otobüsleri her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki defa sefer yapmaktadır.
SancaklıAhmetçik Mahallesi no:3 MENDERES/İZMİR
İlçe merkezine yaklaşık 13 km, il merkezine ise 35 km dir.